• Op kindcentrum Anne Frank.......
  • Ben je welkom.......
  • ontdekken we de wereld om ons heen....
  • Werken we aan 21ste eeuwse vaardigheden....
  • Werken we samen en zelfstandig..........
  • Leren we ook buiten.........
  • Is ruimte voor individuele begeleiding.........
  • Trekken we erop uit.....
  • Bouw je aan je toekomst.
 

Welkom op onze website

Welkom op de website van de Anne Frankschool. Op deze website vindt u alle informatie over onze school.

De naam van de school hebben we ontleend aan Anne Frank. Zij was een Joods meisje dat tijdens de Tweede Wereld oorlog twee jaar met haar familie ondergedoken zat in 'Het Achterhuis' in Amsterdam. Tijdens die periode heeft Anne een dagboek bijgehouden. Dankzij dat dagboek krijgen wij een beeld hoe het is om te leven zonder vrijheid. Anne Frank zet ons aan tot nadenken over onderwerpen als democratie, mensenrechten, vrijheid, tolerantie en respect voor elkaar. Aan deze begrippen willen we graag invulling geven op onze school.

Scholen verschillen van elkaar in werkwijze, sfeer en resultaten. Wij willen onze school typeren als een school waar kinderen zich veilig voelen, waar het met zorg omgeven is en waar belang wordt gehecht aan een, bij het kind passend, maximale ontplooiïngskans.

Elk kind is uniek en we vinden het belangrijk dat elk kind, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten en capaciteiten, een fijne en goede tijd heeft op onze school.

Wij zijn trots op onze school en leiden u graag rond. Wilt u de sfeer op onze school proeven? Maak gerust een afspraak voor een gesprek en een rondleiding door de school.

 


 

Laatste nieuws

Schoolkamp groep 7 en 8

08 juni 2019
De leerlingen van deze twee groepen gaan van woensdag 12 tot en met 14 juni op zeilkamp in Wanneperveen. Deze leerlingen en de begeleiders maken gebruik vande accomodatie en de boten van Vereniging De Zeilpunter. Naast de drie leerkrachten van de
lees meer...

Pinksterweekend

08 juni 2019
Het kindcentrum is gedurende het Pinksterweekend gesloten. Op dinsdag 11 juni is het kindcentrum weer op de gebruikelijke tijden geopend en kunt u gebruik maken van onze diensten.
lees meer...

Hemelvaartsweekend

28 mei 2019
De kinderen kunnen genieten van een lang Hemelvaartsweekend. Woensdag 29 mei zijn zij vrij vanwege een studiedag van alle PCBO scholen in Meppel. Daarna ook nog vrij tot en met zondag 2 juni i.v.m. het Hemelvaartsweekend. De kinderopvang is wel
lees meer...

Fotoalbums

Kalender

  • 18 juni 2019 10:00 Kleuterfeest

naar de volledige kalender...

SchoolApp2 instructievideo